• čeština
  • Deutsch
  • ελληνικά
  • English
  • Español
  • Français
  • hrvatski jezik
  • magyar
  • Italiano
  • lietuvių kalba
  • Nederlands
  • Polskie
  • Português (Portugal)
  • Pусский
  • Slovenčina
  • Svenska
  • Türkçe
  • Estland(EUR €)
  • Duitsland(EUR €)
  • Finland(EUR €)
  • België(EUR €)
  • Portugal(EUR €)
  • Bulgarije(BGN лв)
  • Denemarken(DKK kr)
  • Litouwen(EUR €)
  • Luxemburg(EUR €)
  • Kroatië(HRK Kn)
  • Letland(EUR €)
  • Griekenland(EUR €)
  • Italië(EUR €)
  • Frankrijk(EUR €)
  • Hongarije(HUF Ft)
  • Spanje(EUR €)
  • Zweden(SEK kr)
  • Oostenrijk(EUR €)
  • Slovenië(EUR €)
  • Tsjechië(CZK Kč)
  • Slowakije(EUR €)
  • Ierland(EUR €)
  • Polen(PLN zł)
  • Roemenië(RON L)
  • Nederland(EUR €)

COMMON.CLOSE

/

PRIVACYBELEID

Privacybeleid

Datum: [20/03/2023]

1. Informatie over het verzamelen van persoonsgegevens

1.1 Persoonsgegevens

Hieronder informeren wij u over de verwerking van persoonsgegevens bij het gebruik van onze website. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die op u persoonlijk kunnen worden herleid, bijv. naam, adres, e-mailadressen, gebruikersgedrag. Op deze manier willen we u informeren over onze verwerkingsprocedures en tegelijkertijd voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, met name uit de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

1.2 Gegevensbeheerder

De verwerkingsverantwoordelijke volgens art. 4 (7) AVG is [Wuxi yesgenerator Technology Co., LTD, support@yesgenerator.com].

2. Verwerking van persoonsgegevens bij bezoek aan onze website

Bij gebruik van de website voor informatieve doeleinden, dwz gewoon bekijken zonder registratie en zonder dat u ons enige andere informatie verstrekt, verwerken wij de persoonlijke gegevens die uw browser naar onze server verzendt. De hieronder beschreven gegevens zijn voor ons technisch noodzakelijk om onze website aan u te tonen en om stabiliteit en veiligheid te garanderen en moeten daarom door ons worden verwerkt. De wettelijke basis is art. 6 (1) f AVG:

(A) IP-adres

(B) Datum en tijd van het verzoek

(C) Inhoud van het verzoek (bezochte pagina)

(D) Hoeveelheid verzonden gegevens in elk geval

(E) Browser

3. Verdere functies en aanbiedingen van onze website

3.1 Overzicht over verschillende aanbiedingen

Naast het louter informatieve gebruik van onze website bieden wij verschillende diensten aan waarvan u gebruik kunt maken als u hierin geïnteresseerd bent (bijv. account aanmaken, goederen kopen) en we gebruiken andere functies om de verkoop te vergemakkelijken (bijv. selectie van betaalmethoden) en om te analyseren of onze aanbiedingen op de markt te brengen, die in meer detail worden gepresenteerd in Sectie 4 en 5 hieronder. Hiervoor moet u meestal aanvullende persoonsgegevens verstrekken en/of verwerken wij dergelijke aanvullende gegevens die wij gebruiken om de betreffende diensten uit te voeren. De bovengenoemde gegevensverwerkingsprincipes zijn van toepassing op alle hier beschreven gegevensverwerkingsdoeleinden.

3.2 Gebruik van externe dienstverleners

In sommige gevallen maken we gebruik van externe dienstverleners om uw gegevens te verwerken (bijv. betalingsdienstaanbieders, rederijen, voor meer hierover zie paragrafen 5 en 6 hieronder). Deze dienstverleners worden door ons zorgvuldig geselecteerd, zijn gebonden aan onze instructies en worden regelmatig gecontroleerd.

3.3 Verdere betrokkenheid van derden

Verder kunnen wij uw persoonsgegevens doorgeven aan derden die nog niet in dit privacybeleid zijn vermeld, als wij samen met partners deelname aan acties, prijsvragen, het sluiten van contracten of soortgelijke diensten aanbieden. Afhankelijk van de dienst kunnen uw gegevens ook door de partners op eigen verantwoordelijkheid worden verzameld. U ontvangt meer gedetailleerde informatie wanneer u uw gegevens verstrekt of in de beschrijving van de respectieve aanbiedingen.

3.4 Derden buiten de EER

Als onze dienstverleners of partners gevestigd zijn in een land buiten de Europese Economische Ruimte (EER), zullen wij u in de beschrijving van het aanbod informeren over de gevolgen van deze omstandigheid.

4. Verwerking van persoonsgegevens wanneer u contact met ons opneemt of een account bij ons aanmaakt

Wanneer u per e-mail of via een contactformulier contact met ons opneemt, worden de door u verstrekte gegevens (uw e-mailadres, naam en eventueel telefoonnummer) door ons opgeslagen om uw vragen te kunnen beantwoorden. Wanneer u een klantaccount bij ons registreert, verzamelen wij alleen de informatie die u vrijwillig met ons deelt. Deze gegevens kunnen bijvoorbeeld zijn:

(A) Uw voor- en achternaam, in voorkomend geval ook uw titel of gebruikersnaam

(B) Inloggegevens: uw e-mailadres en een zelf te kiezen wachtwoord

(C) Uw contactgegevens, bijvoorbeeld uw naam, postadressen, telefoonnummers, faxnummers, e-mailadressen

(D) Alle verdere informatie over uw persoon en uw interesses die u met ons zou kunnen delen

5. Verwerking van persoonsgegevens wanneer u een aankoop bij ons doet

5.1 Winkelinformatie

Als u iets bestelt in onze online winkel, verzamelen wij uw winkelgegevens. Afhankelijk van het type aankoop en de verwerkingsstatus kunnen winkelgegevens de volgende informatie bevatten:

(A) Gekochte artikeldetails (naam, prijs, model, enz.)

(B) Bestelnummer

(C) Leverings- en factuuradres

(D) Leverings- en betalingsstatus, bijv. "voltooid" of "verzonden"

(E) Berichten en communicatie met betrekking tot aankopen (bijv. klachten en berichten aan klantenservice)

(F) Retourstatus, bijv. "lopend"

(G) Informatie over betrokken dienstverleners (bijv. zendingsnummers van pakketdiensten)

5.2 Betalingsgegevens

Wij bieden u verschillende betaalmethoden aan – met name [creditcard], [PayPal] . Wij verzamelen de door u gedeelde betalingsgegevens om de betaling uit te voeren. We ontvangen verdere betalingsgegevens van externe betalingsdienstaanbieders en kredietbureaus waarmee we samenwerken bij het uitvoeren van betalingen en het uitvoeren van kredietcontroles. We geven alleen informatie door aan onze betalingsdienstaanbieders die nodig is voor het verwerken van de betaling.

Betalingsgegevens omvatten:

(A) Factuuradressen

(B) Gewenste betaalmethode

(C) IBAN en BIC of rekeningnummer en sorteercode

(D) Creditcardgegevens

De betalingsgegevens omvatten ook andere informatie die rechtstreeks verband houdt met betalingsverwerking en kredietcontrole. Dit geldt bijvoorbeeld voor informatie die externe betalingsdienstaanbieders gebruiken voor identificatie, zoals uw PayPal-ID als u met PayPal betaalt.

Rechtsgrondslag: De rechtsgrondslag voor het doorgeven van gegevens in het kader van fiduciaire incassodiensten is artikel 6 (1) b AVG; gegevens worden overgedragen in het kader van de verkoop van schulden op basis van artikel 6, lid 1, onder f AVG.

6. Koekje

6.1 Algemene informatie over cookies

We kunnen cookies, tags, webpixels en vergelijkbare technologieën gebruiken om automatisch informatie over onze Services te verzamelen. Cookies of tags zijn stukjes code waarmee onze technologiepartners informatie kunnen verzamelen die u meestal niet direct identificeert. Indien wettelijk vereist, zullen we uw toestemming vragen voordat we cookies of andere volgtechnologieën gebruiken. De informatie in dit gedeelte beschrijft ons gebruik van cookies en uw mogelijkheid om het gebruik van cookies voor advertentiegerelateerde doeleinden te beheren. Zoals hieronder beschreven, zullen we geen cookies of vergelijkbare traceertechnologieën gebruiken die uw persoonlijke gegevens verwerken, tenzij het strikt noodzakelijke cookies zijn, of u zich aanmeldt, dwz toestemming geeft, door gebruik te maken van de cookiebanner of de toestemmingsmanager op onze site. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken of uw voorkeuren bijwerken door op de link "Cookies beheren" in de voettekst van de website te klikken.

6.2 Cookies.

Cookies zijn kleine webbestanden die een site of zijn provider via uw webbrowser naar de harde schijf van uw apparaat overbrengt, waardoorhet systeem van de site of provider om uw browser te herkennen en bepaalde informatie te onthouden.

Over het algemeen gebruiken we first-party en third-party cookies voor de volgende doeleinden: om onze Services goed te laten functioneren; om een veilige browse-ervaring te bieden tijdens uw gebruik van onze Services; om passieve informatie te verzamelen over uw gebruik van onze Services; om te meten hoe u omgaat met onze marketingcampagnes; om ons te helpen onze Diensten te verbeteren; en om uw voorkeuren te onthouden voor uw gemak.

We gebruiken de volgende soorten cookies op onze Diensten:

Strikt noodzakelijke cookies. Deze cookies zijn essentieel omdat ze u in staat stellen onze Diensten te gebruiken. Strikt noodzakelijke cookies geven u bijvoorbeeld toegang tot beveiligde delen van onze Services. Zonder deze cookies kunnen sommige diensten niet geleverd worden. Deze cookies verzamelen geen informatie over u voor marketingdoeleinden. Deze categorie cookies is essentieel voor de werking van onze Services en kan niet worden uitgeschakeld.

Functionele cookies. We gebruiken functionele cookies om uw keuzes te onthouden, zodat we onze Services kunnen aanpassen om u verbeterde functies en gepersonaliseerde inhoud te bieden. Deze cookies kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om uw naam of voorkeuren op onze Diensten te onthouden. We gebruiken geen functionele cookies om u te targeten met online marketing. Hoewel deze cookies kunnen worden uitgeschakeld, kan dit resulteren in minder functionaliteit tijdens uw gebruik van onze Services.

Prestatie- of analytische cookies. Deze cookies verzamelen passieve informatie over hoe u onze Services gebruikt, inclusief webpagina's die u bezoekt en links waarop u klikt. We gebruiken de informatie die door dergelijke cookies wordt verzameld om onze Diensten te verbeteren en te optimaliseren. We gebruiken deze cookies niet om u te targeten met online marketing. U kunt deze cookies uitschakelen zoals hieronder uiteengezet.

Advertentie- of targetingcookies. Deze cookies worden gebruikt om reclameboodschappen relevanter voor u te maken. Ze voeren functies uit zoals voorkomen dat dezelfde advertentie continu opnieuw verschijnt, ervoor zorgen dat advertenties correct worden weergegeven voor adverteerders en in sommige gevallen advertenties selecteren die zijn gebaseerd op uw interesses. Onze externe advertentiepartners kunnen deze cookies gebruiken om een profiel van uw interesses op te bouwen en relevante advertenties op andere sites weer te geven. U kunt het gebruik van deze cookies uitschakelen zoals hieronder uiteengezet.

6.3 Uw keuzes

U kunt browsercookies beheren via uw browserinstellingen. De 'Help'-functie op de meeste browsers zal u vertellen hoe u kunt voorkomen dat uw browser nieuwe cookies accepteert, hoe u de browser kunt laten melden wanneer u een nieuwe cookie ontvangt, hoe u cookies kunt blokkeren en wanneer cookies verlopen. Als u alle cookies in uw browser blokkeert, zullen wij noch derde partijen cookies naar uw browser sturen. Als u dit echter doet, moet u sommige voorkeuren mogelijk handmatig aanpassen elke keer dat u een site bezoekt en werken sommige functies en services mogelijk niet.

6.4 Webpixels .

Om te zien hoe succesvol onze marketingcampagnes of andere doelen van de Services presteren, gebruiken we soms conversiepixels, die een korte regel code activeren om ons te vertellen wanneer u op een bepaalde knop hebt geklikt of een bepaalde pagina hebt bereikt (bijv. een bedankpagina zodra u de procedure voor het abonneren op een van onze diensten hebt voltooid of een van onze formulieren hebt ingevuld). We gebruiken ook webpixels om gebruikspatronen op onze Services te analyseren. Door het gebruik van een pixel kunnen we vastleggen dat een bepaald apparaat, browser of applicatie een bepaalde webpagina heeft bezocht.

6.5 Analyse.

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze Services te controleren en te analyseren. Momenteel gebruiken we Google Analytics. Google Analytics is een webanalyseservice die websiteverkeer volgt en rapporteert. Ga voor meer informatie over het privacybeleid van Google naar de Google Privacy & Terms-webpagina: https://policies.google.com/privacy?hl=en . Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics, beschikbaar op: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

6.6 Gedragsremarketing  

We gebruiken ook remarketingservices om op websites van derden voor u te adverteren nadat u onze Services hebt bezocht. Voor dit doel worden bezoekers gegroepeerd op basis van bepaalde acties op onze Diensten, bijvoorbeeld op duur van een bezoek. Dit stelt ons in staat uw voorkeuren te begrijpen en u gepersonaliseerde advertenties te tonen, zelfs als u momenteel op een andere website surft die ook deelneemt aan het advertentienetwerk van Google.

We gebruiken de volgende tools en diensten voor deze doeleinden:

Google Ads-remarketingservice wordt geleverd door Google. U kunt zich hiervoor afmelden door naar de pagina Google Ads-instellingen te gaan: https://www.google.com/settings/ads .

Als Google Ads is gestructureerd om persoonlijke gegevens te verzamelen, is de verwerkingsverantwoordelijke Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland.

Bing Ads is een service die wordt beheerd door Microsoft Ireland Operations Limited, One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, Ierland. Lees de privacyverklaring van Microsoft voor meer informatie over hoe Microsoft uw gegevens verwerkt https://privacy.microsoft.com/en-US/ . Wanneer u onze site bezoekt via advertenties op Bing Ads, wordt er een cookie op uw computer geplaatst. Bovendien is een Universal Event Tracking-tag geïntegreerd op onze site. Dit is een code die, in combinatie met de cookie, gegevens opslaat over het gebruik van de site, bijvoorbeeld de tijd die op de site is doorgebracht, bezochte gebieden en advertenties die zijn gebruikt om de site te bereiken. Daarnaast kan Microsoft uw gebruikspatronen op meerdere van uw elektronische apparaten volgen via zogenaamde cross-device tracking. De verzamelde informatie wordt overgebracht naar een server van Microsoft in de Verenigde Staten. Als Bing Ads is gestructureerd om persoonlijke gegevens te verzamelen, biedt de cookiebanner op onze Services u de mogelijkheid om toestemming te geven voor Bing Ads.

Facebook-advertenties. Met behulp van Facebook Business Tools kunnen we op interesses gebaseerde advertenties aan u tonen wanneer u Facebook gebruikt. Om je voorkeuren aan te passen of personalisatie uit te schakelen voor advertenties die door Facebook worden weergegeven, kun je de Advertentievoorkeuren van Facebook bezoeken naast het gedeelte Jouw keuzes hieronder. We delen geen van uw persoonlijke gegevens met Facebook. We kunnen ook advertenties tonen aan doelgroepen die vergelijkbare kenmerken hebben als u. Om dit te doen, wordt een lijst met e-mailadressen onomkeerbaar gecodeerd door middel van hashing en geüpload of verzonden vanaf onze site, en Facebook koppelt de gehashte gegevens aan zijn eigen gebruikers, genereert een dubbel publiek en verwijdert de geüploade lijst. We hebben geen toegang tot de identiteit van iemand in het 'lookalike'-publiek, tenzij ze ervoor kiezen om op een van onze advertenties te klikken.

6.7 Andere volgtechnologieën .

We kunnen ook trackingtechnologieën gebruiken om "clickstream"-gegevens te verzamelen, zoals de domeinnaam van de service die u internettoegang biedt, uw apparaattype, IP-adres dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden, uw browsertype en -versie, besturingssysteem en platform, de gemiddelde tijd doorgebracht op onze Site, bekeken webpagina's, gezochte inhoud, toegangstijden en andere relevante statistieken, en unieke identificatiegegevens toewijzen aan het apparaat of andere inloggegevens die u gebruikt om toegang te krijgen tot de Site voor dezelfde doeleinden.

Pagina's van onze Site kunnen ook Javascripts gebruiken, dit zijn codefragmenten die zijn ingebed in verschillende delen van websites en applicaties die een verscheidenheid aan bewerkingen mogelijk maken, waaronder het versnellen van de vernieuwingssnelheid van bepaalde functionaliteit of het monitoren van het gebruik van verschillende online componenten; entiteitstags, dit zijn HTTP-codemechanismen waarmee delen van websites kunnen worden opgeslagen of "gecached" in uw browser om de prestaties van de website te versnellen; en HTML5 lokale opslag, waarmee gegevens van websites kunnen worden opgeslagen of "gecached" in uw browser om gegevens op HTML5-pagina's op te slaan en op te halen wanneer de website opnieuw wordt bezocht.

6.8 Volg niet.

Sommige internetbrowsers, zoals Internet Explorer, Firefox en Safari, bieden de mogelijkheid om "Do Not Track"- of "DNT"-signalen te verzenden. Aangezien er geen uniforme standaarden voor "DNT"-signalen zijn aangenomen, verwerkt of reageert onze site momenteel niet op "DNT"-signalen.

6.9 Locatie-informatie.

Mogelijk kunt u de instellingen van uw apparaat aanpassen zodat informatie over uw fysieke locatie niet naar ons of derden wordt verzonden door (a) locatieservices uit te schakelen binnen de apparaatinstellingen; of (b) het weigeren van bepaalde websites of mobiele applicaties om toegang te krijgen tot locatiegegevensrmatie door de relevante voorkeuren en machtigingen in uw mobiele apparaat of browserinstellingen te wijzigen

7. Overdracht van gegevens aan derden

7.1 Overdracht alleen waar toegestaan door de wet

We geven uw gegevens alleen door als dit volgens de Duitse of Europese wetgeving is toegestaan. We werken bijzonder nauw samen met bepaalde dienstverleners, bijvoorbeeld op het gebied van klantenservice (bijv. Hotline-serviceproviders), met technische dienstverleners (bijv. computercentra) of met logistieke bedrijven (bijv. Postbedrijven zoals DHL、UPS、Fedex、 TNT, EMS). Deze dienstverleners mogen uw gegevens over het algemeen alleen onder speciale voorwaarden namens ons verwerken. Waar we ze gebruiken om bestellingen te verwerken, krijgen de serviceproviders alleen toegang tot uw gegevens in de omvang en voor de periode die nodig is voor het leveren van de relevante service. Als u bij een van onze partners winkelt, geven wij bepaalde winkelgegevens over u door aan de partner (bijv. uw naam en uw afleveradres), zodat de partner u de bestelde goederen kan sturen.

7.2 Technische dienstverleners

Om onze diensten te kunnen leveren werken wij samen met technische dienstverleners. Tot deze dienstverleners behoren bijvoorbeeld SHOPLINE. Als zij uw gegevens buiten de Europese Unie verwerken, kan dit betekenen dat uw gegevens worden doorgestuurd naar een land met een lagere norm voor gegevensbescherming dan de Europese Unie. In dergelijke gevallen zullen we ervoor zorgen dat de relevante dienstverleners contractueel of anderszins een gelijkwaardig gegevensbeschermingsniveau garanderen.

7.3 Betaaldienstverleners en kredietbureaus

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden, zoals vooruitbetaling, betaling per creditcard, betaling via PayPal en betaling op factuur. Hiervoor kunnen betalingsgegevens worden doorgegeven aan betalingsdienstaanbieders waarmee wij samenwerken. Meer details over de verwerking van persoonsgegevens door betalingsdienstaanbieders vindt u in hun privacybeleid:

(A) PayPal

De serviceprovider die we gebruiken voor kredietcontroles is Paypal. Het privacybeleid is hier te vinden [ https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full ].

7.4 Rederijen

(A) We werken samen met externe rederijen om bestellingen te bezorgen. Deze rederijen ontvangen de volgende gegevens om de betreffende bestelling uit te voeren:

(B) Uw naam

(C) Uw afleveradres

(D) Uw postnummer indien van toepassing (indien u de bestelling wilt laten bezorgen bij een DHL pakstation)]

(E) Uw e-mailadres indien van toepassing (indien de rederij u per e-mail op de hoogte wil stellen van de voorlopige leverdatum)

7.5 Autoriteiten en andere derden

Als wij daartoe verplicht zijn door een officiële of gerechtelijke beslissing of als het gaat om vervolgingsdoeleinden, zullen wij uw gegevens indien nodig doorgeven aan vervolgingsinstanties of andere derden.

8. Bewaren en wissen van gegevens

We bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig is voor de doeleinden die in deze privacyverklaring worden genoemd, met name voor de nakoming van onze contractuele en wettelijke verplichtingen. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook voor andere doeleinden opslaan als of zolang de wet ons toestaat deze voor bepaalde doeleinden op te slaan, inclusief ter verdediging tegen juridische claims.

Als u uw klantaccount sluit, verwijderen wij alle gegevens die wij over u hebben opgeslagen. Indien het om wettelijke redenen niet mogelijk of noodzakelijk is om uw gegevens volledig te wissen, worden de betreffende gegevens geblokkeerd voor verdere verwerking. Als gegevens worden geblokkeerd, worden technische en organisatorische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat slechts enkele medewerkers toegang hebben tot de relevante gegevens, op basis van noodzaak om te weten en alleen voor geselecteerde doeleinden (bijvoorbeeld in het geval van een belastingcontrole). bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

(A) Uw bestel- en betalingsgegevens en eventueel andere gegevens zijn over het algemeen onderworpen aan verschillende wettelijke bewaarplichten, zoals die in het Handelsgesetzbuch (HGB - Handelswetboek) en de Abgabenordnung (AO - Belastingwetboek). De wet verplicht ons om deze gegevens voor belastingcontroles en financiële controles maximaal tien jaar te bewaren. Alleen dan kunnen we de betreffende gegevens definitief verwijderen.

(B) Zelfs als uw gegevens niet onderworpen zijn aan een wettelijke bewaarplicht, kunnen we in de wettelijk toegestane gevallen afzien van onmiddellijke verwijdering en in plaats daarvan een eerste blokkering uitvoeren. Dit geldt met name in gevallen waarin we de relevante gegevens nodig hebben voor verdere contractuele verwerking of vervolging of juridische verdediging (bijvoorbeeld in het geval van klachten). Het beslissende criterium voor de duur van de blokkering zijn dan de wettelijke verjaringstermijnen. Na het verstrijken van de betreffende verjaringstermijnen worden de betreffende gegevens definitief verwijderd.

Van verwijdering kan worden afgezien in de wettelijk toegestane gevallen als de gegevens anoniem of pseudoniem zijn en verwijdering de verwerking voor wetenschappelijk onderzoek of statistische doeleinden zou uitsluiten of ernstig zou belemmeren.

9. Hoe worden mijn persoonsgegevens beschermd?

Wij gebruiken technische en organisatorische maatregelen om onze systemen te beveiligen. Met betrekking tot uw bestelling en uw klantenlogin verzenden wij uw persoonlijke gegevens veilig met behulp van SSL-codering (Secure Socket Layer).

10. Uw rechten

10.1 Uw rechten tegen ons als verwerkingsverantwoordelijke

U hebt de volgende rechten jegens ons als gegevensbeheerder met betrekking tot persoonsgegevens die op u betrekking hebben:

(A) recht op informatie,

(B) recht op rectificatie of wissen,

(C) recht op beperking van verwerking,

(D) recht om bezwaar te maken tegen verwerking,

(E) recht op dataportabiliteit.

(F) recht om toestemming in te trekken (indien toestemming de basis is voor gegevensverwerking).

10.2 Informatieverzoeken

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens bij informatieverzoeken niet aan derden worden verstrekt, verzoeken wij u een voldoende identiteitsbewijs bij uw verzoek te voegen.

10.3 Intrekking van toestemming.

Als u uw toestemming heeft gegeven voor de verwerking van uw gegevens, kunt u deze toestemming te allen tijde intrekken. Een dergelijke intrekking beïnvloedt de toelaatbaarheid van de verwerking van uw persoonsgegevens nadat u deze aan ons kenbaar hebt gemaakt. De toelaatbaarheid van de verwerking van uw gegevens tot het moment van uw herroeping blijft onaangetast.

10.4 Bezwaar bij verwerking op basis van belangenafweging

(A) Voor zover wij de verwerking van uw persoonsgegevens baseren op een belangenafweging, kunt u bezwaar maken tegen de verwerking. Dit is het geval als de verwerking niet noodzakelijk is, in het bijzonder voor de uitvoering van een contract met u, wat door ons in elk geval wordt weergegeven in de volgende beschrijving van de functies. Bij het uitoefenen van een dergelijk bezwaar vragen wij u om uit te leggen waarom wij uw persoonsgegevens niet zouden mogen verwerken op de manier zoals wij hebben gedaan. In het geval van uw bezwaar zullen we de situatie opnieuw bekijken en de gegevensverwerking staken of aanpassen, of u onze dwingende legitieme redenen laten zien om de verwerking voort te zetten.

(B) U kunt natuurlijk te allen tijde bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor reclame- en gegevensanalysedoeleinden. De beste manier om uw bezwaar tegen reclame kenbaar te maken, is door contact met ons op te nemen via de hierboven vermelde contactgegevens.

U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming over onze verwerking van uw persoonsgegevens. De bevoegdheden van de toezichthoudende autoriteiten zijn afhankelijk van de zetel van de verwerkingsverantwoordelijke. U kunt echter contact opnemen met elke gegevensbeschermingsautoriteit in elke lidstaat van de Europese Unie, met name in uw woonplaats, die uw klacht zal doorsturen naar de bevoegde autoriteit.

11. Wijzigingen in dit privacybeleid

Verdere verbeteringen aan onze website of wijzigingen in wettelijke of regelgevende vereisten kunnen wijzigingen in deze privacyverklaring vereisen. Daarom raden we u aan om deze privacyverklaring van tijd tot tijd opnieuw te lezen.

12. Functionaris voor gegevensbescherming

U kunt onze functionaris voor gegevensbescherming bereiken via yesgenerator2023@gmail.com met de toevoeging "functionaris voor gegevensbescherming".